Sidste års arkitekturpris gik til en gennemført kvalitetsvilla på Blåmunkevej i Holstebro. Pressefoto.

Har du set en ny smuk bygning, et hus med spændende arkitektur, et anlæg eller byrum som emmer af kvalitet? Så kan du indstille byggeriet til Holstebro Kommunes Arkitekturpris 2017.

Send dit forslag til kommunen og skriv en begrundelse for, hvorfor byggeriet fortjener ros og påskønnelse.

– Vi har brug for, at naboer, virksomheder og borgere rundt i hele kommunen tipper os med så mange nye arkitektoniske perler som muligt. Og du kan faktisk ordne det hele med en smartphone, mens du går tur med familien eller lufter hunden, lyder opfordringen fra Søren Hemdorff, der er planchef i Holstebro Kommune.

Byggeriet må ikke være ældre end tre år, men ellers kan alle typer af byggerier komme i betragtning til prisen – boliger, erhvervsbygninger, institutioner, kulturbygninger, byrum, haveanlæg m.m.

Der kan både være tale om helt nye bygninger, tilbygninger og ombygninger.

Det kan også være en bygning, du selv har opført eller bor i.

Indstillingsperioden løber frem til 1. september 2017, kl. 12.00.

I forbindelse med Arkitekturpris 2017 sætter biblioteket og kommunens planafdeling spot på god arkitektur gennem forskellige tiltag og udstillinger. F.eks. i uge 27-29, hvor biblioteket arrangerer en konkurrence om en Børnearkitekturpris. Her kan børn klippe, folde og farvelægge deres eget hus og vinde en tur i biografen.

Arkitekturpris 2017 uddeles 5. oktober 2017, kl. 16.00 i Byrådssalen.

Læs mere om prisen her

%d bloggers like this: