Superkiosken
Niels Kjeldsens Vej 24
7500 Holstebro
E-mail: troldtoft_jensen@hotmail.com
Tlf.: 97 42 10 28

Åbningstider
Hver dag kl. 6.30-22

994857_149733168557787_1068190814_nEn super kiosk
Superkiosken er en veletableret butik, der er dybt forankret i lokalområdet. Kioskens daglige ledelse har i 30 år været varetaget af Per Troldtoft Jensen, der også viser sin opbakning til det lokale gennem sit sponsorat til gymnastik- og ungdomsforeningen Mejrup.

Hos Superkiosken kan du finde alt, hvad du forventer dig af en super kiosk. De har et bredt udvalg af billig, frisk frugt, som du kan tage med dig på farten, eller hvis du står og mangler noget til madpakken imorgen. Derudover haves et bredt udvalg af dagligvarer, man ikke kan undvære, og et stort og rummeligt køleskab med en masse drikkevarer. Du kan selvfølgelig også finde både blade, cigaretter, chips og masser af slik.

Som en ekstra service har Superkiosken en kaffemaskine, hvor du for et beskedent beløb kan forsyne dig med en stor kop varmt. Du kan vælge mellem kaffe, espresso, cappuccino, chokolade eller te.

Skal du sende eller modtage en pakke, kan Superkiosken også hjælpe.

1009815_151186961745741_421704431_nEn ø fyldt med slik
Superkiosken er kendt i byen for sin store slik-ø med over 224 forskellige typer slik for enhver smag. Så er du lækkersulten, og elsker du at have muligheden for frit at vælge lige præcis det slik du har mest lyst til, så er dette stedet for dig.

Slik-øen byder på upåklagelig kvalitet fra kendte mærker som Haribo og Malaco. Når du blander de sukkersøde sager, betaler du pr. 100 g.

I modsætning til mange andre forhandlere af bland selv slik i løsvægt har Superkiosken også et bredt udvalg af chokolader, så du kun behøver at tage ét sted, for at få alt dit yndlingsslik samlet i en pose.

Hver fredag får Superkiosken et ekstra sukkerchok og tilbyder bland selv slik i løsvægt til kun 8,95 pr. 100 g. Derudover får alle børn, der kommer og køber bland selv slik i løsvægt, en gratis slush ice. Så bliver fredagen vist ikke bedre.

Spillehal
Til spilleentutiaster har Superkiosken en spillehal fyldt med forskellige spændende maskiner, hvor du kan få tiden til at gå og måske være heldig at vinde mange penge. Du kan endvidere købe og indløse tips og lotto i kiosken, som også fører cashpoint. Prøv kræfter med Oddset og tip på større og mindre sportsbegivenheder, eller kast dig ud i det gamle, klassiske talspil Lotto, der blev lanceret helt tilbage i 1989.

Du er altid velkommen i Superkiosken, hvor personalet møder dig med et smil, uanset om du skal handle, spille eller sende/modtage pakker.