10712854_1470631939879152_8213618225716400021_nHøjsholt Skrædderi
Østergade 2 A, 2 sal
7500 Holstebro
Tlf. 26 79 05 09
juliehojsholt@hotmail.com

Højsholt Skrædderi på Facebook

Åbningstider
Mandag lukket
Tirsdag-fredag kl. 11-17
Lørdag kl. 10-14

Julie Højsholt
Julie Højsholt blev i 2006 uddannet beklædningshåndværker fra TEKO med speciale som modelsyer, og har siden arbejdet hos blandt andre Strauss Skrædderi i Århus og Læderværkstedet i Herning.

Julie har endvidere været tilknyttet kostumeafdelingen i Kongrescenter Herning, hvor hun blandt andet hjalp til med at sy kostumer til store opsætninger som Cats og My Fair Lady. I 2014 besluttede hun, at det var tid til at stå på egne ben og starte sit eget firma ved navn Højsholt Skrædderi, som hun i dag driver i Holstebro.

Nysyningsprojekt: Enkel nederdel i det lækreste bløde skind
Nysyningsprojekt: Enkel nederdel i det lækreste bløde skind

Julie har øje for detaljerne, uanset om opgaven er stor eller lille. Med sin store erfaring i branchen leverer hun altid et produkt af højeste kvalitet.

Syr for private og butikker
Højsholt Skrædderi laver tilretning af alt fra brudekjoler til herretøj og arbejder for både butikker og private. Når du som kunde møder Julie, kan du altid regne med at blive sat i centrum. Hver enkelt kunde har særlige behov til beklædning, og her får du et produkt med hjem, der er præcis som du har ønsket.

Derudover laver Højsholt Skrædderi firmaaftaler, hvor man som virksomhed kan få et samarbejde med en professionel skrædder. Der er allerede oprettet samarbejde med en del butikker i Holstebro så som Lilly Brudekjoler, Marcus og Zizzi. Sidst men ikke mindst samarbejder Højshølt Skrædderi også med Unicorn Screen Printing, der er leverandør af tryksager på tekstil.

Luksusgenbrug
Udover at reparere beklædning og skabe nyt sælger Højsholt Skrædderi gammelt, når blot det er godt. Højsholt Skrædderi har et spændende udvalg af luksusgenbrug. Her kan du finde tøj og tasker af høj kvalitet materialer til design.

12400678_1661893804086297_7784829907843828275_nMærkevarer kan være rigtig dyre at købe som nye, og det kan derfor godt betale sig at købe dem brugt. Grundet den høje kvalitet kan tøjet holde i mange år, og der er ofte tale om klassiske designs, der altid er på mode eller også vender det tilbage som retro.

Hos Højsholt Skrædderi er genbrugstøjet nøje udvalgt, så du kan finde fine sager, som ikke er gået i stykker, falmet eller andet. Kig i skattekisten, og se om der skulle være noget for dig!

Varme anbefalinger
Facebook deler de tilfredse kunder billeder af resultaterne med glade kommentarer…

“Fik repareret en læderjakke. Super service at reparere en skade, som jeg ikke selv havde set. Og så til samme pris! Topklasse!” – Bo

“Takker for perfekt tilrettet kjole” – Laila

“Fantastisk service og super flot arbejde! Mange tak for den hurtige ekspedition af min jakke i dag. Dejligt at kunne holde varmen igen” – Kristina

Kontakt Højsholt Skrædderi