Foto fra 2014, da Prins Joachim besøgte Holstebro under CSR AWARDS. Foto: Ole Mortensen.

Efter flere måneders forberedelse bliver Karup Lufthavn nu omdøbt og genåbner som Midtjyllands Lufthavn. H. K. H. Prins Joachim foretager den officielle dåb, der finder sted søndag d. 5. februar 2017 kl. 12.00.

Samtidig er der åbent hus i lufthavnen med offentlig adgang.

Udover tale af H. K. H. Prins Joachim vil også borgmester i Holstebro Kommune H. C. Østerby være at finde på talerstolen i kraft af sin post som formand for lufthavnens bestyrelse. Hertil kommer en række andre aktiviteter for offentligheden, bl.a. åbent hus i lufthavnen, mulighed for at se Airbus-passagerfly fra DAT, sikkerhedsrutiner, brandøvelser og præsentation af redningshelikopterne, der også har hovedkvarter i Karup.

Del på de sociale medier