Foto: Slagteriet/www.slagterietholstebro.dk

Slagteriet Holstebro er i fuld gang med at skifte identitet fra en pulserende industriel arbejdsplads til en ny bydel med et kreativt kulturliv, aktive byrum, et stærkt studiemiljø og attraktive boliger.

Nogenlunde den samme forvandling skal slagteriets hjemmeside signalere. Derfor har hjemmesiden fået en ny grafisk identitet med fokus på, hvad der sker netop nu, hvad der skal ske, bygningernes muligheder, information til investorer og den historiske baggrund for slagteri-området.

I forbindelse med den nye hjemmeside har Slagteriet Holstebro også fået sin egen side på Facebook, hvor man blandt meget andet kan orientere sig om de mangfoldige aktiviteter, der er på programmet.

Historisk har der været slagteri-produktion i Holstebro i 135 år. Derfor er den tidligere slagterigrund og de bevarede bygninger en del af byens dna og identitet. De bevarede bygninger kobler den industrielle historie sammen med nutidens kulturliv – bl.a. de unges aktiviteter og eksperimenter – og den udvikling, der peger fremad.