Foto: Mødrehjælpen.

Madlavning i fællesskab under hyggelige, uformelle former med mulighed for nye venskaber sammen med familien – helt gratis. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke.

Tirsdag 4. april har Mødrehjælpens lokalforening i Holstebro opstart på et nyt projekt: Måltidet. Med Måltidet ønsker Mødrehjælpen at skabe en hyggelig og nærværende aktivitet, hvor børn og deres forældre fra alle sociale og kulturelle baggrunde i Holstebro inviteres til at komme og lave mad sammen med to tovholdere fra Mødrehjælpen. Og alle udgifterne bliver betalt af Mødrehjælpen.

”Med Måltidet har man som familie mulighed for to tirsdage om måneden at komme og gøre aftensmåltidet til en fællesaktivitet med andre, være sammen med sine børn og få inspiration til aftensmaden. Her kan man snakke og komme i kontakt med andre børnefamilier, og samtidig få et hyggeligt afbræk i hverdagen,” siger Joan Skytte, formand i Mødrehjælpen Holstebro.

Måltidet foregår første gang tirsdag 4. april kl. 16.30 på Sct. Jørgens Skole. For at deltage skal du have børn i alderen 5-14 år.

Tilmelding foregår via dette link

Og husk: Det er helt gratis. Velbekomme!