Foto: VIA Campus Holstebro.

Ingen vil være i tvivl om, at der sker noget helt ekstraordinært på Kirkepladsen foran Rådhuset i Holstebro mandag den 14. august og tirsdag den 15. august. Med et nyt kulturprojekt sætter VIA Campus Holstebro nemlig fokus på udsatte borgeres styrker og ressourcer.

En otte meter høj marionetdukke med det rammende navn Frøken Vartegn vil påkalde sig stor opmærksomhed som vartegn for mennesker på kanten. Idéen med Frøken Vartegn er at rette fokus mod udsatte borgeres styrker og ressourcer, og vise at mennesker på kanten af samfundet har noget at bidrage med.

Kulturprojekt
Der er tale om et kulturprojekt, som VIA Campus Holstebro gennemfører 14.-15. august i samarbejde med bl.a. Holstebro Kommune samt lokale institutioner, butikker og handelsliv. Projektet er støttet af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 og byder på både musik, dans, gøglerier, opera, optræden af børnehavebørn, udstillinger, åbne værksteder, kulturmøder og andre aktiviteter.

I løbet af de to dage fra mandag den 14. august til tirsdag den 15. august vil der være masser af aktiviteter for børn og voksne. Her kan du se hele programmet for det to dage lange arrangement.