Holstebro, Valg, valgsted
Foto:ABW

Der er gang i fornyelsen af Nørre Boulevard Skolen, og selvom området lige nu både er byggeplads og skole, er den tidligere Birkelundskolen stadig et af kommunens 10 valgsteder.

Navneændring
Valgstedet skifter i år navn på valgkortet til ”Nørre Boulevard Skolens Hal”, men det er ikke den eneste ændring.
Antallet af parkeringspladser ved skolen er halveret lige nu. Så trafikanter, der kommer fra Nørrebrogade, bliver derfor henvist til en midlertidig p-plads i tilknytning til skolen.

“Der er ligesom alle andre valgsteder åbent fra kl. 8.00 til 20.00, men vælgerne må meget gerne komme inden kl. 16.00, hvis de har mulighed for det. Det giver den bedste afvikling af valget,” forklarer Helle Hastrup, der er overordnet ansvarlig for den praktiske del af valget i Holstebro Kommune.

“Vi håber der er forståelse for, at området i år også er en byggeplads og derfor er mindre fremkommelig i forhold til, hvad vi er vant til. Kom i god tid, så kan vælgerne også se, hvor langt byggeriet er nået i samme anledning,” lyder opfordringen fra Helle Hastrup.

Undgå Nørre Boulevard til gennemkørsel
I forbindelse med kørsel til og fra valgstedet på Nørre Boulevard Skolen kan der i perioder opstå bilkøer. Kommunen opfordrer derfor gennemkørende bilister uden ærinde på Nørre Boulevard til at benytte andre veje.
Politihjemmeværnet er på stedet og hjælper trafikanterne på dagen, så færdslen kører så smidigt som muligt.

Tre valg for 60+
Udover at det kan tage lidt længere tid at komme til og fra valgstedet i år, forventer kommunen også, at der bliver ekstra tryk på inde i selve valglokalet. Der er nemlig samlet set flere kandidater og partier at stemme på til regionsråd og byråd end sidst. Og ydermere er det muligt for vælgere over 60 år at aflevere en tredje stemmeseddel. Der er nemlig også valg til Ældrerådet i Holstebro Kommune den 21. november.

Du kan nærstudere stemmesedlerne flere steder i valglokalerne, inden du går i stemmeboksen eller tjekke kandidaterne på her for byrådet, her for regionsrådet og her for ældrerådet.