Stars of Musicals
Vampyrernes Dans, Aladdin, We Will Rock You, Cats, Mamma Mia, Dirty Dancing, Phantom of the Opera, Sister Act, The Lion King, Evita og mange flere den 3. februar 2018 kl. 20 på Musikteatret i Holstebro.

Foto: Stars of Musicals

I 20 år har Stars of Musicals begejstret publikum med deres musikalske galla, og med over én million tilskuere er det et af de mest succesfulde musikalske shows til dato. På grund af den stærke efterspørgsel i det forløbne år er de tilbage i Danmark med en langvarig tur i 2018!

Smukke kostumer, dybe følelser og fantastiske koreografier er nogle af de elementer, besøgende kan se frem til. Derudover vil den velkendte lyd fra Broadway Musical & Dance Company udført af internationale stjerner fra den originale besætning fortrylle publikum.

Fans vil opleve uddrag fra Aladdin, We Will Rock You, Cats, Mamma Mia, Vampyrernes nat, Dirty Dancing og mange flere fantastiske musicals, og du kan glæde dig til at møde både Dr. Frank N. Furter fra Rocky Horror Show, Evita, Fantomet fra operaen og mange flere elskede karakterer fra de verdensberømte musicals.

Stars of Musicals lover alle musicalelskere en uforglemmelig aften. Billetter er nu tilgængelige på bl.a. www.starsofmusicals.com og Musikteatret.