Tirsdag den 16. januar 2018 kåres årets vinder af Region Midtjyllands TurismeVÆKSTpris 2017. Det nyrenoverede Strandingsmuseum St. George i Thorsminde er nomineret til hovedprisen for sin innovative udvikling.

Museet er et formidlingsmæssigt og innovativt mesterværk, hvor der er skabt en stor vækst i besøgstal og en målrettet indsats over for nye målgrupper. Efter en gennemgribende restaurering genåbnede museet i maj 2017 med nye formidlingsmuligheder gennem enestående scenografi, lyd og lys, der fortæller historien om det engelske linjeskib St. George, der forliste syd for Thorsminde i 1811.

Formålet med prisen er at anerkende og belønne turisterhvervets arbejde med at øge professionaliseringen og internationaliseringen og udvikle turismen for at skabe øget vækst. Prisen sætter fokus på vellykkede tiltag, der kan inspirere resten af erhvervet.

Foto: ABW