Holstebro Kunstmuseums nye bestyrelse har konstitueret sig. Rasmus Gamst Beltofte er valgt som museets nye formand, oplyser Holstebro Kommune i en pressemeddelelse.

Beltofte, der er medlem af Holstebro Byråd for Radikale Venstre, afløser Arne Nielsen, der efter 11 år på formandsposten valgte at stoppe ved årsskiftet.

Hammershøjs Hvide Døre. Foto: IDM

– Jeg er meget taknemmelig for bestyrelsens tillid og ydmyg overfor opgaven. Heldigvis er Holstebro Kunstmuseum meget respekteret, særdeles veldrevet og godt rustet til fremtiden. Et kunstmuseum med en meget stærk og bevidst samling af moderne og samtidskunst, fantastiske udstillinger og et dygtigt og dedikeret personale, siger den ny formand.

Museet viser frem til 21. maj særudstillingen GULD OG GRØNNE SKOVE. ORDRUPGAARD 100 ÅR. I anledning af 100-året for Ordrupgaards stiftelse vises et udvalg af værker fra det nordsjællandske kunstmuseums fornemme samlinger, der bl.a. rummer dansk og fransk kunst fra guldalderen til begyndelsen af det 20. århundrede.