Turismeaktører i Holstebro Kommune har nu mulighed for at søge midler til opstart og udvikling af turismeaktiviteter under første runde af Turismepulje 2019, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Gennem de seneste år har puljen støttet turismeprojekter, der har genereret en positiv udvikling af turismen i Holstebro Kommune. Det har både været nye samarbejder, oplevelser og events geografisk bredt ud over hele kommunen.

– Vi har rigtig mange gode turismeinitiativer i Holstebro Kommune, og vi ønsker at medvirke til vækst og udvikling hos vores aktører og oplevelsesfyrtårne. Vi håber, at vores bidrag kan medvirke til skabelse af flere arbejdspladser og vækst inden for turismen, siger Søren Olesen, formand for Erhvervs- og Turismeudvalget i Holstebro Kommune.

Her kan du se, hvordan du søger. Ansøgningsfrist er 1. november 2018.

Foto: ABW