Borgere over 65 år og andre grupper af borgere kan gratis blive vaccineret mod influenza og samtidig begrænse risikoen for følgesygdomme, oplyser Holstebro Kommune.

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man bliver vaccineret, hvis man er fyldt 65 år eller har en kronisk sygdom, der sammen med influenza kan gøre en alvorligt syg.

Nu har en del af kommunens borgere mulighed for gratis at blive vaccineret mod influenza. En vaccination i oktober eller november kan både beskytte mod influenza og begrænse risikoen for følgesygdomme, f.eks. lungebetændelse.

Tilbuddet om gratis vaccination gælder fra den 1. oktober til den 31. december 2018. Gravide og personer med nedsat immunforsvar og deres husstandskontakter kan dog blive vaccineret gratis frem til 1. marts 2019.

Her kan du se, hvor du kan blive vaccineret.