Med afdelinger i bl.a. Sdr. Felding, Skjern, Tistrup og Herning har den jyske virksomhed, Pro Elteknik, efterhånden bredt sig udover hele Midt- og Vestjylland og varetaget omfattende opgaver for nogle af Danmarks største virksomheder.

Foto: Pro Elteknik

60 års erfaring har sat sine spor
Pro Elteknik er med tiden blevet til en af de førende el-installationsvirksomheder i Jylland – og med god grund. Virksomheden har mere end 60 års erfaring i branchen og har gennem tiden udviklet faglige kompetencer, der dækker hele spektret, når det kommer til elinstallationer. De fleste virksomheder inden for el-branchen specialiserer sig inden for enkelte fagområder, hvor de har deres spidskompetencer, men gennem mange års erfaring og hårdt arbejde, har Pro Elteknik formået at skabe sig viden og faglige kompetencer, der har gjort dem til specialister i alle områder inden for el installation, køl, energioptimering og LED belysning.

Optimerede LED Belysning for VP Industries
En af virksomhedens helt store spidskompetencer og mærkesager er energioptimering og LED belysning.

LED belysning er de seneste år blevet en yderst populær form for belysning, der er velegnet i alt fra private hjem til plejehjem til industri og erhverv. Fordelene ved LED belysning er, at det først og fremmest er en yderst energivenlig lyskilde samt at det kan være med til at fremme og øge velfærd og trivsel i skoler, erhverv og industri.

En af de virksomheder, der har fået glæde af Pro Eltekniks erfaring inden for energioptimering er VP Industries. Pro Elteknik stod i spidsen for et stort energioptimerende projekt, hvor tidligere belysning i produktionshaller er blevet udskiftet med LED belysning, opvarmning er gået fra oliefyr til strålevarmeproduktion og ventilationsanlæg er blevet udskiftet. Varmeanlægget kompenserer med udetemperaturen og reguleres automatisk med døgnets rytme.

Mange store projekter i bagagen
Udover at have hjulpet VS Industries med energioptimering, har Pro Elteknik desuden stået i spidsen for andre store projekter. Blandt andet Fuglsangsø Centret, har i dag glæde af LED belysning, der hjælper de ældre til bedre døgnrytme og trivsel, og Tjørring Skole fik lavet en grøn el-løsning med Pro Elteknik i spidsen.

Derudover har de hjulpet store internationale virksomheder som Søstrene Grene, Vestas og Bestseller. Virksomhedens hårde arbejde og klare ambitioner om professionalisme og kvalitet har altså båret frugt.

Del på de sociale medier