Spread the love

Går du og drømmer om at starte egen virksomhed eller er du bare nysgerrig? Så kan du få masser af inspiration i uge 46, hvor Global Entrepreneurship Week løber af stablen, oplyser Holstebro Kommune i en pressemeddelelse.

Tirsdag den 13. november og onsdag den 14. november kan du møde lokale iværksættere, som vil stå til rådighed for sparring og netværk i kantinerne på henholdsvis Erhvervsakademi MidtVest og VIA University College i Holstebro. Begge dage er der pop up-iværksættermiljø fra kl. 12.00 – 15.00.

Samtidig vil Holstebro Kommunes Walk-In iværksættervejleder, Kim Gravgaard, være tilstede. Han står klar til at udfordre dig på din forretningsidé og giver værdigfuld viden om, hvordan du bedst muligt skyder din virksomhed i gang.

Tirsdagens program afsluttes med et oplæg om online markedsføring ved en konsulent fra Erhvervsakademi MidtVest, mens onsdagen afrundes af et oplæg om grafisk facilitering ved VIA University College. Begge oplæg starter kl. 15.00.

De to pop up-iværksættermiljøer er udarbejdet i samarbejde med studentervæksthusene for at være med til at understøtte iværksætterkulturen på uddannelsesinstitutionerne.

”Få styr på dit salg”
Sidst men ikke mindst inviterer Holstebro Kommune, STARTVÆKST Holstebro og STARTnu Iværksættermiljøet i Nupark til salgscamp ved idémageren Niels Sønderby fredag den 16. november 2018.

På salgscampen, som er udformet som en heldags-workshop, vil fokus være på målgruppesegmentering og salg i praksis. I sparring med Niels Sønderby og andre lokale iværksættere bliver du klogere på, hvordan du kan arbejde målrettet med salg i din virksomhed. Du får konkrete redskaber med dig hjem, så du kan fortsætte det gode arbejde på længere sigt.

Alle arrangementer er gratis. Tilmelding til sidstnævnte arrangement er nødvendig.