FitforKids er en frivillig forening, der tilbyder fritidstilbud og sundhedsforløb til børn mellem 7-15 år og deres familier i hele Danmark:

Foto: ABW

Børn og familier kan komme gratis på et FitforKids hold. Programmet består af kostvejledning, træning, coaching, motivations program og sociale events, f.eks. madlavningsaftener. Derudover afholdes fælles landsdækkende FitforKids arrangementer, som bl.a. summer camp, eller forskellige løb – alt sammen gratis for tilmeldte FitforKids børn.

FitforKids er en enestående mulighed for nye venskaber, en sundere livsstil, et vægttab, en bedre kondition, positive træningsoplevelser og meget mere energi!

Om instruktørerne i Holstebro
I Holstebro er der lige nu 2 frivillige instruktører, som begge har gennemført FitforKids instruktør camp.

Anne Liberg er derudover uddannet kostvejleder med speciale i børn, unge og overvægt og er i gang med uddannelsen til personlig træner med familier som speciale.

Fælles for begge Holstebro-instruktører er, at de brænder for at hjælpe overvægtige/inaktive børn og unge gennem bl.a. træning, læring om sund kost og motivation, der styrker selvtilliden og selvværdet.

Læs mere på www.fitforkids.dk