To gange om ugen kalder Jeppe Højberg til fodboldtræning for ældre mænd som har, eller har haft prostatakræft. Det gør han i FC Prostata Holstebro.

Prismodtager Jeppe Højberg sammen med nogle af de mænd, han træner.

Prismodtager Jeppe Højberg sammen med nogle af de mænd, han træner.

For hans store indsats og engagement belønnes Jeppe med Holstebro Kommunes Ældrepris 2019. Social- og Sundhedsudvalgets formand Jens Kristian Hedegaard overrakte prisen til Jeppe ved et officielt arrangement på Holstebro Rådhus torsdag eftermiddag.

Jeppe Højberg modtager prisen for sin indsats som træner for FC Prostata i Holstebro. Her er han med stort engagement med til at sikre, at borgere, som enten har eller har haft prostatakræft, får styrket deres muskler og knoglemasse. Og det er godt i forhold til sygdommen. Dertil kommer, at han har skabt rammerne for et stærkt fælleskab og sammenhold spillerne imellem.

Det er to spillere fra FC Prostata, Vagn Laursen og Kaj Jacobsen, som har indstillet Jeppe Højberg til prisen. De skriver i deres indstilling:

“Jeppe har som træner og holdleder via sit store engagement formået at skabe en atmosfære og kultur omkring holdet, som gør det svært for den enkelte deltager at skulle holde en pause i et træningsforløb”.

Social og Sundhedsudvalget havde svært ved at vælge, men pegede til sidst på Jeppe Højberg blandt fire øvrige nominerede. I deres begrundelse for tildelingen har udvalget lagt vægt på, at Jeppe Højberg på en særlig måde gør en forskel for sine medborgere.

Det er 10. gang prisen, uddeles. Prisen gives til frivillige, der yder en særlig indsats, som kommer kommunens ældre medborgere til gavn.

Med prisen følger et diplom og en keramikskål, som Anni Arndal Jensen har kreeret.