Holstebro kommune skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om Slagteriet:

Slagteriet i Holstebro har ansat ny direktør, der skal forme og gennemføre strategien for fremtiden

Pia Stræde Palmelund bliver direktør for Slagteriet i Holstebro. Foto: Søren Palmelund, PalmephotoPia Stræde Palmelund bliver direktør for Slagteriet i Holstebro. Foto: Søren Palmelund, Palmephoto

Den nye direktør for Slagteriet i Holstebro bliver en kvinde, der om nogen véd, hvordan man puster nyt liv i tidligere industribygninger og forvandler dem til noget helt andet.

Hun hedder Pia Stræde Palmelund, er 41 år og fra Brande, og har i mange år været frontfigur i kultur- og konferencecentret RemisenBrande. Institutionen er et eksempel på, hvordan hun er lykkedes med at transformere en gammel arbejdsplads til et moderne kulturelt center.

Et af hendes mantraer har været at skabe ”Borgernes og byens hus” ved respektfuldt at give nyt liv til gamle bygninger uden at miste ånden fra det, de engang var bygget til.

Unik institution

Pia Stræde Palmelund tiltræder stillingen som direktør for Slagteriet 1. januar 2020. Hendes primære opgave bliver at stå i spidsen for etablering og udvikling af en helt unik erhvervs- og kulturinstitution.

Hun bliver ifølge formanden for Slagteriets bestyrelse, Asbjørn Christensen, ”en direktør, der vil gøre drømme til virkelighed i en smeltedigel af frivillighed, streetmiljø, byhave-entusiaster samt professionelle kultur- og eventaktører”.

– Jeg glæder mig til samarbejdet og er sikker på, at Pia Stræde Palmelund er den rette til jobbet. Hun har masser af erfaring og har været med til at opbygge noget tilsvarende i Brande, siger bestyrelsesformanden.

– Jeg har store forventninger til, at vi hurtigt kan få yderligere gang i Slagteriet. Vi har i forvejen foreninger, der er i fuld gang med deres aktiviteter, og derfor er det vigtigt, at vi får en tæt dialog med dem, der allerede er etableret, siger Asbjørn Christensen.

Alsidig kvinde

Pia Stræde Palmelund er en alsidig kvinde med erfaringer fra bl.a. bygningsrenovering og -administration, kulturel produktion, kommerciel forretningsskabelse og PR, økonomistyring, strategisk ledelse og iværksætteri.

Alt sammen er det vigtige værktøjer, når opgaven drejer sig om at puste nyt liv i gamle huse og skabe en moderne erhvervs- og kulturinstitution.

Derfor er det heller ikke uvæsentligt, at den nye direktør for Slagteriet er velbevandret i fundraising og netværk blandt de store fonde.

Flere oplysninger

Bestyrelsesformand for Slagteriet, Asbjørn Christensen, tlf. 24597111