Nu er sommerferien slut, og hverdagsrutinerne med arbejde, skole eller noget tredje, begynder så småt at sætte sig på rygraden igen. Selvom sommerferien er slut, har det danske vejr stadig nogle gode vejrmåneder tilbage, hvilket er derfor du skal implementere endnu en ny vane inden din hverdagsrutiner sætter sig for meget ind under huden.

Vaner er noget vi hurtigt danner, men sjældent ændre, når først den er der. Derfor skal du tilføje en ny sund vane til din hverdag, inden det er for sent. Rutinen kommer til at skabe værdi både for dig og miljøet, og vil også spare dig penge.

Elcykel. Pressefoto

Den ultimative pendler cykel
Biomega AMS Single Speed Elcykel er investeringen til dig. Cyklen er den ultimative pendler cykel til både dig, der har kort til skole eller arbejde, samt til dig, der har lidt længere afstand. Cykelturen til og fra arbejde eller skole skaber utrolig meget overskydende energi, det skåner miljøet og det sparer dig penge i det månedlige budget. Køb din elcykel inden hverdagsrutinerne med at snuppe bilen vokser for godt fast, og skab en ny sund vane for dig selv.

Hvorfor Biomega cyklen?
Biomega er et gennemført og enestående urbant brand, der designer og udvikler elcykler. Cyklen kan fås i flere forskellige varianter alt efter dine ønsker og behov. Med dens flotte og unikke design, samt elmotor, er det den perfekte pendlercykel til dig i din hverdag.

Biomega cyklen kan ikke købes alle steder, dog kan den findes flere forskellige steder på internet og ved nogle få forhandlere.

Har du brug for en bil?
Hvis du skal have en bil, så vælg en mindre en af slagsen. Det kunne f.eks. være en Peugeot 107, en Volkswagen Up, eller en anden bil, der ikke forurener mere end nødvendigt. Hvis du har brug for et transportmiddel til at bringe dig fra punkt A til punkt B vil en mindre bil være det du skal bruge. Du sparer penge både på brændstof og afgift.