Der er flere gode grunde til at besøge Holstebro Kunstmuseum i julen. Blandt andet de to aktuelle særudstillinger og nye ophængninger med værker fra museets samling: Kirsten Christensen, Picasso, Emil Westman Hertz, Peter Linde Busk, Daniel Richter, Marc Chagall m.fl.

Blandt særudstillingerne er Troe og Agtsom | Urolige hjerte – to filmkabareter af Kirsten Astrup. Med denne udstilling sætter Kirsten Astrup fokus på institutioner som DSB og Post Danmark – og et velfærdssamfund og en arbejdskultur i forandring. På udstillingen vises de to filmkabareter ‘Troe og Agtsom’ (2017) samt ‘Urolige hjerte’ (2018) sammen med researchmateriale og rekvisitter fra tilblivelsen af filmenene.

Oplev også Hannah Toticki Anbert – Reservat, der består af nyskabte værker, som indgår i en omfattende kunstnerisk iscenesættelse. Brændpunktet for udstillingen er den accelererede klima- og biodiversitetskrise og ikke mindst det opdyrkede landskabs konsekvenser for artsrigdommen. Udstillingens fokus er med andre ord højaktuelt. 

Besøg Holstebro Kunstmuseum i julen
Vi glæder os til at byde dig velkommen!
 
Til og med den 15. december*:
Hverdage undtagen mandag kl. 12-16
Lørdag og søndag kl. 11-17 
?
Fredag den 27. december kl. 12-16
Lørdag og søndag den 28. og 29. december kl. 11-17

??
Vi ses i det nye år fra og med torsdag den 2. januar kl. 12-16