Kom til et spændende foredrag 17. marts 2020 i Holstebro teater.

Her har du muligheden for at deltage i foredraget “Fra kaos til det gode liv”, med Allan Andersen og Henriette Bonde, og hører deres livsbekræftende historier.

Allan er clean narkoman på 15. år.
Allan kommer fra et dysfunktionelt barndomshjem og var aktiv narkoman i 28 år.
Han har levet i en verden, der er svær for andre at forstå. Et liv i det barske narkomiljø fuld af utryghed, mistillid, livsfare, kæmpe stressfaktor for hvordan man skaffer det næste fix og villigheden til at gøre det, der skal til for at få det. Et miljø hvor ens “venner” dør omkring en.
Allan fik heldigvis øjnene op for, at han måtte have hjælp for at få et andet og værdigt liv.

Henriette havde som bare 36-årig oplevet tre mislykkede ægteskaber, hvor en stor del af det første, indebar alkohol, utroskab og vold fra eksmanden.
Det andet førte til økonomisk ruin, selvmordsforsøg og meget, meget lavt selvværd.
Det sidste ægteskab blev en ”øjenåbner” for begge parter, de måtte arbejde med sig selv – hver for sig.
Hun stod også tilbage med et helbred i kaos og nåede at se døden i øjnene hele tre gange.
Dette startede en selvudvikling og bevidsthed om, at tage ansvar i eget liv.

Allan og Henriette har gennemgået en personlig proces, der har været hård og sindsyg, men fik også begge den øjenåbner, at de selv er nødt til at tage ansvar for det liv de gerne vil have.
“Vi kan ikke klandre andre for, at vi lever et andet liv, end det vi drømmer om”.

De har opnået nogle selverkendelser, som er enormt vigtige for at de kan arbejde med sig selv og gå den vej de tror på er bedst for dem.

De har også begge været helt ude på kanten, hvor det har været meget tæt på at gå galt, i to helt forskellige verdner, men dog med den fælles “side”: Allan som misbruger og Henriette som ægtefælle til en misbruger.

De har været der, hvor det var aller mørkest og alligevel formået at komme ud på den anden side og kæmpe sig til et liv, som de er meget taknemmelige for – et liv i respekt og kærlighed.

De brænder for at være inspiration for andre – andre der sidder ”fast” i tvivl, mismod, frustrationer, lavt selvværd og måske offerrollen – der hvor livet ikke helt går i den retning man gerne vil.

For billetkøb klik her.