Der kommer tre engelske og to danske bands på hovedscenen den 8. august 2020

Af Bent Vium

Julen nærmer sig med raske skridt, og siger man jul, siger man også dans omkring træet, og julegaver.

 

Der er også garanti for dans lørdag den 8. august, hvor Vestjyllands Smukkeste Nostalgi Festival finder sted i Holstebro Lystanlæg. Der er den sidste tid arbejdet på højtryk for at få programmet på plads, og Kulturperlen med formand Poul Hornshøj i spidsen har nu navnene på plads til den traditionsrige festival.

 

–          Det er lykkes mig at få overtalt bandet Danser Med Drenge og Sweet til at komme til Holstebro til august, fortæller Poul Hornshøj. Nu er alle fem bands så klar. Senere vil navnene på de lokale bands på Lille Scene komme.

 

Danser Med Drenge (DMD) er et solidt dansk band med start i 1991. Stifteren var Klaus Kjellerup, der havde Philippa Bulgin med i opstarten. Hun døde i en ung alder og gennem årene har det været Rie Rasmussen, der har været det kvindelige islæt i bandet.

 

DMD betegnes som et dansk soul pop reggaeorkester, og kendte numre som ”Hvor længe vil du ydmyge dig” og “Er nogen i Himlen”er garant for et fyldt dansegulv. Sidstnævnte nummer er også et følelsesmæssigt stærkt nummer, medlemmerne i bandet ofte har sendt en hilsen mod himlen, hvor Philippa Bulgin er i dag.

 

DMD er kendt for at være bandet med den glade musik, og er meget eftertragtet i det ganske land.

 

Lendager, Smokie, Showwddywaddy og Sweet

 

Musikken til næste års festival har fået et ekstra pift i den rigtige retning. Der er skrevet kontrakt med Smokie, der med garanti vil synge en kendt sang hvor Alice indgår i teksten.

 

68-årige Torben Lendager kommer også i Lystanlægget næste år. Han er kendt som forsanger i Walkers men når han kommer til Holstebro er det i selskab med bandet Roosters. Der skulle dog være garanti for Torben Lendager og Roosters spiller numre som “Vi holder fest”og “Sha-la-la-la-la”og mange flere, som gæsterne kan synge med på, siger Hornshøj.

 

Det legendariske glam rock band, Swwt, har solgt svimlende 30 millioner plader gennem karrieren, der allerede toppede tilbage i 70erne. Så mon ikke “Fox on the run” bliver sendt ud til de forhåbentligt mange fans i Holstebro Lystanlæg den første weekend i August. De har besøgt Holstebro mange ange gennem årene, husker formanden.

 

Showwaddywaddy spillede i Holstebro i sommer hvor bandet leverede en fremragende koncert i lystanlægget og derfor var Poul Hornshøj hurtigt ude for at få dem til Nostalgifestivallen.

 

 – Det var fantastisk godt sidst de gæstede byen, og det bliver det med garanti også næste år, fortæller Poul Hornshøj, som også lover bandet vil spille numre som”Three steps to heaven”og “Under the moon of love”

 

Nu også VIP billetter

Vi vil nu prøve med VIP billetter, hvor man foruden entreen også får 4 ølbilletter samt 1 billet til valgfri spisning i en af de forskellige boder, fortæller formanden. Det tror vi vil være et godt tiltag, men naturligvis kan man købe almindelige entrebilletter.

Billetterne er trykt og kan købes flere steder i byen, og jeg er sikker på det bliver en fremragende festival. Vi har sat musik-niveauet en tand i vejret, slutter formanden.

 

——–

 

Fototekst. Poul Hornshøj og Annette Laursen fra Centerkiosken Nørreport med de nye billetter.

 

——–

 

Evt. mere hos Poul Hornshøj, tlf. 30953604

 

———-

 

Mvh,

Bent Vium

20864775