I slutningen af juni indtager Danmarks nye familieløb Junglerun Holstebro og udfordrer både børn og forældre

Udfordre jer selv og familien med et sjovt og anderledes familieløb (Foto: Junglerun)

Udfordre jer selv og familien med et sjovt og anderledes familieløb (Foto: Junglerun)

Når motion forvandles til en sjov leg, kan hele familien være med.

Det er én af de mange elementer, Holstebro Kommune satser på, når det handler om at få endnu flere børn, unge og voksne til at bevæge sig noget mere i dagligdagen.

– Derfor var det også oplagt at sige ja til at bakke op om Danmarks nye familieløb Junglerun. Løbet er fire km langt med masser af indlagte forhindringer og samarbejdsøvelser. Derfor kan man kun gennemføre, når børn og forældre i fællesskab løser opgaverne, fortæller Henriette Madsen, der er kommunens projektleder for ”Bevæg dig for livet”.

Junglerun foregår på kasernen i Holstebro søndag den 28. juni fra kl. 10 – 14. Alle i familien kan være med. Løbet gennemføres i hold, der består af én voksen og ét barn mellem 5-12 år.

– Det primære formål med løbet er at skabe fokus på aktiviteter, som vi laver sammen. Det skaber stærke fælles bånd. Det handler om at have det sjovt, mens vi er aktive sammen. Vi ønsker, at alle skal komme igennem med et smil på læben og en masse fælles oplevelser, I kan dele sammen, når I kommer hjem, siger folkene bag Junglerun, ægteparret Janni og Thomas Lund.

Du kan læse meget mere om løbet, forhindringerne og tilmelding på Jungleruns hjemmeside https://www.junglerun.dk/.

Du kan også få flere informationer om visionskommune-projektet ”Bevæg dig for livet” på kommunens hjemmeside https://www.holstebro.dk/bevægdigforlivet.