Fredag den 28. august spiller Hat & CO samt Ugler i Mosen i Lystanlægget til fordel for Kulturperlen

Vi har nu ikke spillet i rigtig mange måneder, siger Per Andreasen, som er manden bag Hat & Co sammen med tre andre musikere, og vil rigtig gerne i gang igen. Tidligere har vi spillet mange gange for Kulturperlen, og så fik vi den ide, at kunne hjælpe Kulturperlen med en støttekoncert, og den ide var også bandet Ugler i Mosen med på.

Hat & Co., foto: Kulturperlen

Bag Kulturperlen står de fem klubber og foreninger B71, Holstebro Volleyballklub, Idom IF, Naur IF og Søndertoft Rideklub.  De plejer at tjene en god skilling til bl.a. ungdomsarbejdet ved salget under koncerterne i Lystanlægget, men det er jo ikke blevet til en krone i år, siger Per Andreasen. Vi valgte så at kontakte formanden for Kulturperlen, Poul Hornshøj, og han var straks med på ideen om en støttekoncert.

Nu håber vi så der kommer de 500 gæster, som man må være, og vi har så fastsat en entrepris på 100 kr., som er lidt mere end normalt til Kulturperlens koncerter, men håber på gæsternes forståelse, da det går til et godt formål.

Vi er rigtig glade for Hats ide om en støttekoncert, og det kommer meget belejligt, da tiden har været meget svær for os, og klubberne ikke har tjent en krone, så det håber vi kommer nu, siger Poul Hornshøj. I øvrigt afholder Kulturperlen tre onsdagskoncert de tre første onsdage i september. Der håber vi på at må lukke flere end de 500 gæster ind i Anlægget, og naturligvis overholdes alle retningslinjer og krav til COVID 19, og opsætter håndsprit, og skal der stadig være afstandskrav, vil vi opsætte forskellige afspærringer på bænkene. I øjeblikke arbejder vi med en ide om, at gæsterne selv kan tage en madkurv med, eller måske skal vi sælge mad udefra, og så købe drikkevarerne hos os, men det er endnu ikke helt afklaret. Man kan følge med på Kulturperlens hjemmeside og facebookside, når der er nyt, slutter formanden, som håber mange vil finde vej til en aften i Lystanlægget..