En afbalanceret kost er meget vigtig for din hunds velbefindende og sundhed. Foder af en dårlig kvalitet kan føre til adskillige problemer, såsom mangler og intolerance.

Af denne grund skal du altid være opmærksom på kvaliteten, når du køber hundefoder og gå efter produkter med naturlige ingredienser.

Bellfor hundefoder

Bellfor er for eksempel en velkendt producent, hvor du kan stole på, at produkterne lever op til alle krav til artstilpasset hundefoder.

Logo, Bellfor

Familievirksomheden har været inden for hundefoder-branchen i mere end 30 år og har altid lagt stor vægt på produkter af høj kvalitet, der giver hundene alle de vigtige næringsstoffer, de har brug for.

Derfor er hundefoder fra Bellfor et godt valg

Bellfor-teamet har et tæt samarbejde med dyrlæger og ernæringseksperter for at udvikle nye produkter. På denne måde kan hundeejere være sikre på, at sortimentet udelukkende består af produkter, der lever op til de høje krav til artstilpasset kæledyrsfoder.

Bellfor anvender ikke kunstige tilsætningsstoffer eller hvede i foderet. I stedet overbeviser både tør- og vådfoderet med et særligt højt kødindhold, der opfylder hundens naturlige behov optimalt.

Kosttilskud og godbidder til hunde

Sortimentet fra Bellfor er på ingen måde begrænset til normalt hundefoder. Derudover vil kvalitetsbevidste hundeejere også finde adskillige hundesnacks og specielle kosttilskud, som fx kan bruges til at modvirke nyreproblemer eller hudlidelser.

Disse produkter imponerer også med deres nøje afbalancerede sammensætning af naturlige ingredienser og det faktum, at de ikke anvender kunstige tilsætningsstoffer eller andre uegnede ingredienser.

Innovative produkter til allergiske hunde

Hvis du kigger rundt i Bellfors sortiment, vil du før eller senere være sikker på at snuble over en meget usædvanlig ingrediens. Bellfor er nemlig en af de første producenter, der bruger insektprotein som et alternativ til kød i nogle af deres produkter.

På den ene side er dette yderst bæredygtigt, og på den anden side garanterer det en usædvanlig god fordøjelighed. Insektprotein er allergivenligt, hvilket gør det ideelt til fodring af det stadigt stigende antal hunde, der lider af foderallergi og intolerance.

Men selvom din firbenede ven ikke lider af sådanne problemer, er der selvfølgelig intet, der forhindrer dig i at prøve denne innovative proteinkilde.

Konklusion

Hundemad med tvivlsomme ingredienser er desværre ikke ualmindeligt. Desto bedre er det derfor, at der findes positive eksempler på det modsatte med virksomheder, såsom Bellfor. Produkter fra producentens giver bestemt et overbevisende indtryk og bør inspirere enhver hundeejer, der går ind for kvalitet.

Hvis du selv ønsker at danne dig en idé om dette, kan du finde en oversigt over sortimentet og yderligere information om artstilpasset hundefoder fra Bellfor på virksomhedens hjemmeside.

Del på de sociale medier