Med 10 år på bagen runder Gråkjær Arena Holstebro et skarpt hjørne. Idrætsinspektør Mogens S. Poulsen ser tilbage på en masse gode oplevelser, som Arenaen – der af flere betegnes som Danmarks bedste håndboldarenaer – har lagt ramme til.

Der var dengang, hvor et lynnedslag forårsagede et halgulv dækket i vand. Og dengang taget stod i flammer kun et år efter, arenaen stod færdig. Og hvem husker ikke, da TTH til et sponsorarrangement havde bestilt varm fiskeret og arenaen efterfølgende lugtede som en anden fiskeauktion i flere dage.

Uanset vind og vejr samt andre uforudsigelige forhold, har Gråkjær Arena og Mogens S. Poulsen oplevet det meste. Og heldigvis hører lyn, brand og fiske-dunst til sjældenhederne. Langt de fleste oplevelser er gode og nogle, som hal-lederen aldrig glemmer. Udover det gode samarbejde i hverdagen med TTH Holstebro og Holstebro Håndbold, er listen over håndboldoplevelser lang.

– Der var selvfølgelig den store triumf, da herrerne vandt pokalturneringen her på hjemmebanen, og det hele eksploderede, siger Mogens S. Poulsen og fortsætter:

– Gråkjær Arena Holstebro er jo bare et rigtigt fedt hus med fede rammer. Den nærmest amfiteater-lignede oplevelse kan så meget, og udover at være Danmarks bedste håndboldarena, er det kun fantasien, som sætter grænser.

Han refererer blandt andet til andre store begivenheder ud over håndbold, som tæller alt fra Færch-jubilæum med over 1200 spisende gæster til koncert med Nephew.

Gennem tiden har Gråkjær Arena Holstebro dermed vundet større og større indpas hos den lokale Holstebro’er.

– Gråkjær Arena Holstebro er gået fra at være en ukendt faktor i manges mindset til at folk i højere grad har et større ejerskab over arenaen. Vi laver alt muligt nu, og der er kommet mere og mere med årene. Så udviklingen er gået fra TTH Holstebro’s Arena til ”vores”, byens arena, siger Mogens S. Poulsen, der i flæng nævner Børne MGP, konferencer, internationale mesterskaber i karate, gymnastikopvisninger og koncerter, som Gråkjær Arena har huset.

Ifølge Mogens S. Poulsen er det netop udviklingen, der gør arbejdet fedt.

Rejsen – fra tegnebrættet til det færdige resultat

Mogens S. Poulsen har været 23 år i branchen, men rejsen med Gråkjær Arena Holstebro har været særlig spændende.

– Jeg har været med helt fra tegneprocessen til resultatet. Og jeg har oplevet den markedsposition, vi også har vundet gennem årene og det renommé, vi har vundet. Det kommer ikke af sig selv, siger Mogens S. Poulsen, som også sender mange rosende ord afsted til sine medarbejdere for at lægge en stor indsats i altid at gøre Gråkjær Arena Holstebro indbydende for alle spillere, optrædende og gæster.

– Ja, jeg har jo på national TV fået ros for at være hal-manden, der altid sørger for, at der er pænt og rent. Det går vi meget op i. Vi sørger altid for, at folk, der kommer her, bliver budt velkommen i pæne og ordentlige omgivelser, siger Mogens Poulsen.

Du kan være med til at fejre Gråkjær Arenas 10-års fødselsdag, når TTH Holstebro tager imod Bjerringbro-Silkeborg d. 13. februar kl. 16.10.

Køb din fiktive billet for 10 kr. på mobilepay 885251 og vær’ med i konkurrencen om 10 stk. signerede 10-års spilletrøjer. For hver købt billet doubler virksomheden Gråkjær A/S beløbet op.

Foto: ABW