dit-holstebro-L

Pas på laksen

Laksen er i disse år under pres fra flere sider. Holstebro Kommune arbejder for at sikre en sund og let bestand af laks, og har brug for at du som lystfisker hjælper til ved at behandle fisken forsigtigt.
Pas på laksen

God Påske

God Påske
Byportalen ønsker vores læsere og partnere en God Påske med masser af solskin og chokolade. Redaktionen er tilbage ved indbakken tirsdag den 19. april. Send som altid jeres opslag til redaktionens mail.

Sådan drikker du din påskesnaps – på den rigtige måde

Snaps er lig med påske og hører til på ethvert påskebord sammen med dansk rugbrød, sild, æg og rejer. Men når danskerne sætter sig til rette ved påskebordet med en snaps til den lækre mad, drikker mange den helt forkert, viser en ny landsdækkende undersøgelse om danskerne snapsevaner.
Sådan drikker du din påskesnaps  – på den rigtige måde

Sov godt

Sov godt
Alt for mange ved alt for lidt om, hvad søvn er, hvorfor vi sover, og hvor vigtig søvnen er for mennesker både fysisk og mentalt. For lidt søvn kan ifølge søvnforskere sættes i direkte forbindelse med udbredelse af psykiske lidelser som angst og depression...

Gode resultater i folkeskolerne trods Corona

Kvalitetsrapporten, som er forvaltningens opsamling af data på skoleområdet, viser, at det overordnet set står godt til, når det kommer til kvaliteten af folkeskolerne i Holstebro Kommune.
Gode resultater i folkeskolerne trods Corona

Fortidsmindedag på Vinderup Vold

Fortidsmindedag på Vinderup Vold
Holstebro Museum holder i år den årlige nationale fortidsmindedag på Vinderup Vold. Her kan du høre om de nye og spændende undersøgelser, som museets arkæologer har lavet i samarbejde med lokale frivillige.

Overvejer du bofællesskab?

Ønsker du mere samvær og at kunne hjælpe hinanden i hverdagen? Bofællesskaber kan være ejerboliger, andelsboliger eller lejeboliger. De kan drives af beboerne selv eller af en udvikler. De kan tage form som parcelhuse, rækkehuse eller lejligheder.
Overvejer du bofællesskab?

Madkassen Vestjylland og Udsatterådet i Holstebro Kommune indsamler og uddeler overskudsvarer

Madkassen Vestjylland og Udsatterådet i Holstebro Kommune indsamler og uddeler overskudsvarer
Mælkekasserne er fyldt med kartofler og kyllingelår. Jordbær og rugbrød. Indtil nu har de uddelt pakker til over 130 ukrainere i hele kommunen.
facebook