dit-holstebro-L

Simply Red – Summer 2022

Det ikoniske britiske popband gæster Musikteatret Holstebro udendørs i forbindelse med sin Summer 2022 Tour og har i den forbindelse lovet at finde det helt tunge musikalske skyts frem og levere deres klassiske hits fra en stjernespækket karriere med sange som ‘Stars’, ‘Holding Back The Years’, ‘ Fairground ‘og’ Money’s Too Tight To Mention ‘samt nogle rå og sjælfulde nye grooves.
Simply Red – Summer 2022

Rundvisning i Holstebro kirken

Rundvisning i Holstebro kirken
Hvis du vil have en rundvisning i Holstebro Kirke, så kan du straks komme i kontakt med kirketjener Klaus Johansen.

Trolderier i Tinkerdal for hele familien

Skovtrolden Vild Emil er flyttet ind på Naturstyrelsens arealer i Tinkerdal ved Skave. Han har bygget sin helt egen ”hule” tæt på besøgsområdet, for han elsker at få besøg. Men han elsker endnu mere at få sig en lille en på øjet i sit indelukke.
Trolderier i Tinkerdal for hele familien

Conrad Molden – Hyggelicious

Conrad Molden – Hyggelicious
Conrad is back after two sold out national tours and two specials streaming on TV2 Play: “Danglish” and “Danglish 2”. He made the semi-final and final of DM i stand-up 2018 and 2019, writes regularly for The International Newspaper, manages English Stand Up Comedy Aarhus and has become an icon of English-speaking comedy in Denmark.

Holstebro i brand – en gådejagt i Holstebro by

I skal løse mysteriet om, hvem der påsatte den sidste af de store brande, der hærgede Holstebro i 1700-tallet. Gådejagten begynder på museet og fører jer rundt i den historiske bymidte.
Holstebro i brand – en gådejagt i Holstebro by

Kommunen styrker kontakten til borgerne

Kommunen styrker kontakten til borgerne
Som borger kan det være svært at finde vej i offentlige "systemer" og forstå deres afgørelser - også de kommunale. Derfor opruster Holstebro Kommune kontakten og hjælpen til borgerne med ansættelsen af Trine Pedersen som uafhængig borgerrådgiver.

Dennis Thiesen har rund fødselsdag

Dennis Thiesen er uddannet tømrer, men i 2009 skiftede han spor og blev pædagogmedhjælper på et botilbud for udsatte unge. Her blev han sidenhen afdelingsleder. I de 13 år i faget har han taget en socialpædagogisk akademiuddannelse og er 2,5 år henne i en diplomuddannelse i psykiatri.
Dennis Thiesen har rund fødselsdag

Parat til skolestart

Parat til skolestart
På folkeskolerne ser de ansatte frem til at slå dørene op efter sommerferien. Alle glæder sig til at skabe en god start på det nye skoleår i klasserne, i frikvartererne, i sfo'en og i kontakten med elevernes forældre. Der er i alt 5.624 folkeskoleelever i kommunen i skoleåret 2022-2023.
facebook