dit-holstebro-L

Tråden

Har du lyst til at lære at strikke eller hækle i et hyggeligt fællesskab?
I kaffebaren sidder de to frivillige Mette Mehlsen og Birgit Vogns toft, som er parate med vejledning og inspiration. Du skal selv medbringe garn, strikkepinde eller hæklenål.
Tråden

Hvad skal børnene – og alle vi andre – gå til?

Hvad skal børnene – og alle vi andre – gå til?
Her i sommertiden har snakken sikkert gået hen over spisebordet i mange hjem: Hvilken fritidsaktivitet skal børnene og dig kaste sig over i den nye sæson? Kom og se og prøv de mange aktiviteter, som børn, unge, voksne og ældre kan gå til, når Idrætscenter Vest holder Åbent Hus den 3. september.

WIKF Global Cup: VM i karate i Gråkjær Arena

Mesterskabet byder på karateoplevelser for alle typer tilskuere - fra inkarnerede karatefans til børnefamilier og nysgerrige, der selv overvejer at prøve kræfter med karatesporten. Lørdag den 27. august, kl. 10-18 er der familie dag, hvor børnene bl.a. kan boltre sig i et hoppeland med fire borge udenfor Gråkjær Arena. Børnefamilier, som bruger hoppelandet, kommer gratis ind og se karate om lørdagen.
WIKF Global Cup: VM i karate i Gråkjær Arena

Flagdag for Danmarks udsendte

Flagdag for Danmarks udsendte
Til årets flagdag slår Holstebro Kirke dørene op for en særlig gudstjeneste og efterfølgende gospelkoncert. Gospelkoncerten er med det sprudlende gospelkor Bless the Day, som også vil deltage med sang under gudstjenesten. Arrangementet i Holstebro Kirke begynder kl. 19.

Udbud af tre byggegrunde i Halgård - i etape 2 og 4

Holstebro Kommune udbyder byggegrundene Under Bøgen 4, Under Rødtjørnen 35 og Under Avnbøgen 6 i Halgård Vest. Hvis du er interesseret i at købe, skal du sende et tilbudsskema, som Borgmesterkontoret skal have modtaget senest onsdag, den 7. september 2022, kl. 10.00.
Udbud af tre byggegrunde i Halgård - i etape 2 og 4

Rødhætte og ulven

Rødhætte og ulven
Rødhætte ulven, som udsætter hende for en række prøver. Ulven er nemlig sulten og vil prøve at narre Rødhætte. Derfor har hun brug for din assistance. Hjælp Rødhætte med at klare alle forhindringerne og undgå, at hun og bedstemor bliver ædt af ulven!

Rundvisning i Holstebro kirken

Hvis du vil have en rundvisning i Holstebro Kirke, så kan du straks komme i kontakt med kirketjener Klaus Johansen.
Rundvisning i Holstebro kirken
facebook