dit-holstebro-L

Corona har medført bekymrende få målinger af lungefunktion

Frygten for at sprede Coronasmitte betød, at brugen af lungefunktionsmålinger i landets lægehuse styrtdykkede i 2020. Det har både konsekvenser for opsporingen af nye patienter og for patienter med lungesygdom. I dag er det International Lungedag, men i år betyder den stigende Coronasmitte i samfundet, at der kun er ganske få arrangementer rundt om i landet. Dagen byder normalt på over 100 arrangementer, hvor omkring 20% af de danskere, som får målt deres lungefunktion, har en nedsat lungefunktion.
Corona har medført bekymrende få målinger af lungefunktion

Politiet har øget fokus på uopmærksomme trafikanter

Politiet har øget fokus på uopmærksomme trafikanter
I uge 46 kontrollerer politiet uopmærksomme trafikanter på vejene i hele landet. Det sker samtidig med, at en landsdækkende kampagne opfordrer flere til at køre bil, når de kører bil.

Ny supercomputer til DMI

Supercomputeren vil betyde langt bedre vejrtjeneste tidligere og mere præcise prognoser samt en bedre forståelse af klimaet, takket være hidtil uset regnekraft.
Ny supercomputer til DMI

De lokale medier skriver mest om kommunalvalget

De lokale medier skriver mest om kommunalvalget
Danskerne følger primært med i kommunalvalget i de nationale nyhedsmedier, selv om lokale og regionale medier står for den største del af valgkampdækningen. De landsdækkende medier dækker primært de store kommuner. Det viser en analyse fra Roskilde Universitet.

4 x priser Tænker du på forår? Undgå kø Coronapas igen

Dagene bliver kortere, og den kolde tid er på vej. Men anlægsfolkene har lagt sig på knæ for foråret - og sætter lige nu blomsterløg i kommunens bede og kummer. Nu skal løgene blot vente på varme og lyse tider.
4 x priser  Tænker du på forår?  Undgå kø Coronapas igen
facebook