dit-holstebro-L

Godt nytår fra byportalen

Redaktionen ønsker jer alle en glad nytårsaften og et godt nytår! Vi er tilbage ved indbakken den 3. januar. Send som altid jeres opslag til redaktionens mail.
Godt nytår fra byportalen

Politiet: Godt nytår - pas på dig selv og andre

Politiet: Godt nytår - pas på dig selv og andre
Nytåret er kendetegnet ved fest og glæde, men desværre også ofte øjen-, øre- og fingerskader, ulovligt fyrværkeri og hærværk. Derfor minder politiet om at huske sikkerheden og loven, når man fyrer fyrværkeri af og fejrer det nye års komme.

Luft til luft varmepumpe

Mange danskere er stolte ejere af et sommerhus. Efter rejserestriktioner i forbindelse med coronavirus har vi genopdaget magien ved vores eget lille land.
Luft til luft varmepumpe

Julegave til handelsbyen (og mændene) Julegave til hjemmeplejen (og de ældre)

Julegave til handelsbyen (og mændene)  Julegave til hjemmeplejen (og de ældre)
Biltema har af kommunen købt en byggegrund til et nyt varehus ved krydset Hjermvej og Holstebromotorvejen. Købsaftalen er en julegave til handelsbyens udvikling. Når butikken åbner om et års tid, bliver det et af Danmarks største Biltema-varehuse.

Er der plads i kirken til jul?

Regeringen og et flertal bestående af V, DF, SF, RV, EL, K og LA har fulgt Epidemikommissionens indstilling og har derfor indført en række nye og skærpede tiltag, som får betydning for kirkerne frem til den 16. januar 2022.
Er der plads i kirken til jul?
facebook