holstebro140

Stafet For Livet

Stafet For Livet er et døgn med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning for børn og voksne, som giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft.

Østerssafari ved Handbjerg Marina

Tag på østerssafari ved Handbjerg Marina ved Limfjorden med naturvejleder Jens Hedevang fra Hedevang Outdoor.

Rundvisning på Herregården Nørre Vosborg

Hør om den gamle herregårds mere end 700 år lange historie på en guidet rundvisning.

Pigespejderne fejrer 100 år i Danmark med kæmpe spejderfest i Aarhus

Flere piger vil være spejdere, og det går godt for spejderbevægelsen i Danmark. Det er blevet cool at kunne bygge sin egen bivuak, tænde bål med strygestål og løse udfordringer i fællesskab. Det er på den baggrund, at De grønne pigespejdere fejrer deres 100-års jubilæum

Rosen – romantisk, robust og populær som aldrig før

Der er en enorm interesse for roser blandt danske haveejere. En stor del af de henvendelser, vi får i haverådgivningen, er om roser, og undersøgelser blandt vores medlemmer viser også, at virkelig mange interesserer sig for den romantiske have, hvor roser er et must, fortæller Louise Møller, havefaglig rådgiver i Haveselskabet.

Hver anden dansker dropper tandlægen

For 8 procent af danskerne angives tandlægeskræk som årsagen til, at de har udeladt eller udskudt tandlægebesøget, mens 9 procent svarer, at de ikke bryder sig om at være ved tandlægen.

Affaldsindsamlingen: Se hvor meget affald der blev samlet i din kommune

I uge 13 blev den danske natur støvsuget for affald af over 200.000 børn og voksne til Danmarks Naturfredningsforenings årlige Affaldsindsamling. Takket være de mange indsamlere er naturen blevet skånet for 156 ton affald - herunder 110.000 dåser og over 1,5 million cigaretskod.

Holstebro Murer vinder licitation på ni huse i Vemb

Bjarne Ørts & Co. A/S vandt licitationen på 9 huse i Vemb i hovedentreprise, og glæder sig rigtig meget til byggeperioden, og glæder os over, at der sker en positivt udvikling i Vemb.
facebook 
MailPoet