Historisk erhvervseventyr lander i havnebyen Thorsminde bliver servicehavn En af de mindste vestkysthavne bliver servicehavn for Danmarks største havvindmøllepark, ”Thor”, som det tyske energiselskab RWE skal bygge og drifte. Det skaber 200-400 midlertidige job og 50-60 permanente arbejdspladser i Thorsminde.

Læs mere

Mød ”Klimaagendaen” i Verdensmålsparken Skal vi gøre noget ved klimaet? Kig forbi på Færchtorvet i Holstebro fredag 22. april, kl. 12-14, hvor Henriette fra Klimaagendaen fortæller om kommunens klimahandlingsplan, og Leif fra Teknik og Miljø fortæller om klimatilpasning af midtbyen. Giv også dit input til den lokale klimaindsats.

Se hvem der ellers kommer

Medaljer til alle cykelstjerner Børnenes Tour de France Børn fra 3-15 år tyvstarter touren på lørdag med et cykelløb i Holstebro, hvor alle kan følge med. ”Børne Tour” er arrangeret af bl.a. Holstebro Cykle Club, og du kan tilmelde ungerne helt frem til løbsdagen 23. april.

Program og tilmelding

Vidste du at –

– både trivsel og karakterer i kommunens folkeskoler er højere end landsgennemsnittet – og at fraværet er lavere?

Læs mere

Banebrydende ‘tiny house’ Kan man bo i et printet hus? Hvordan ser et 3D-printet hus ud tæt på? Hvordan er det indrettet, når det kun er 37 m2? Find ud af det, lørdag 23. april kl. 11-16 på Slagterigrunden i Holstebro og få en snak med byggefolk og det lokale firma 3DCP, som står bag projektet.

Mere på TV MIDTVEST