Den kreative væv
Den 4/5 kl. 19:30 samles vi i Folkesalen til endnu et inspirerende foredrag: Den kreative væv v. kunsthistoriker og ph.d. -studerende Ane Kirstine Preisler.

I forbindelse med den aktuelle særudstilling Amalie Smith – Looming, vil aftenens foredrag dykke ned i vævens fundamentale betydning for tilblivelsen af vores kultur i dag. Læs mere

Det koster 50 kroner, men billetten er gratis for medlemmer af – Holstebro Kunstmuseums Venner – , Folkeuniversitetets storkunder samt studerende.

Tilmelding er nødvendig – bestil billetter her

I anledning af foredraget vil der være mulighed for at opleve særudstillingen fra dørene åbner kl. 19:00 til foredraget starter. Og igen i løbet af pausen.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Holstebro Folkeuniversitet.

Læs mere

Glæd jer til en ny samlingspræsentation
Anna Thommesen

Vævekunsten og -teknologien er som sagt en fællesnævner for aftenens foredrag og den aktuelle særudstilling, men også for den kommende samlingspræsentation Anna Thommesen.

Udstillingen vil vise udvalgte værker af Anna Thommesen (1908-2004) fra 1940’erne til 1990’erne.

Thommesen var selvlært – både som væver og kunstner. Allerede som barn malede hun, men fra 1940’erne blev vævningen hendes foretrukne udtryksmiddel.

På udstillingen vil I kunne følge processen fra akvarel og mønster-tegning over garnprøve til færdigt tæppe og se eksempler på hendes garnkort.

Hold øje med museets nyhedsbrev, sociale medier eller hjemmeside, hvor vi offentliggør nærmere omkring udstillingen.

Foto: Friluftsrådet