I stedet for at forære uldne striksokker eller årets juleplatte i porcelæn, så giv en såkaldt oplevelsesgave. Det kan måske endda være en oplevelse, som gavemodtageren kan dele med den person, der giver gaven.

Oplevelser i det nye år
I vinteren 2023 har Holstebro Biblioteker en række af arrangementer, der kan blive til oplevelsesgaver – og her er noget for enhver smag.

Mette Holmegaard arrangementskoordinator på Holstebro Biblioteker, disker op med ideer til oplevelsesgaver:

– “Til den rejseglade har vi foredraget ’På rejse i Europa’ med Nikolaj Witte, der fortæller om sine rejseoplevelser med familien i en autocamper. For alle filmnørder viser vi fire spillefilm med markante sydkoreanske instruktører, hvor filmekspert og skribent Mathias Bonde Korsgaard fortæller om ‘Hallyu’ – den nye kult filmbølge i Sydkorea.”

Mette Holmegaard har derforuden et par gode julegaveideer i tankerne:

– “Til den bog/madglade har vi det populære arrangement ’Bøger på menuen’ i Vinderup, hvor vi byder på mad og dejlige bøger.”

Til den samfundsinteresserede er der foredrag med forfatter og debattør Emma Holten, hvor ligestilling og feministisk økonomi er på programmet. Til den poetiske vil foredraget med den unge lokale forfatter Hans Peter Madsen være en fin julegave”.

Mere godt i vente i det nye år
I foråret kommer der forfatterforedrag med den kendte Islandske forfatter Einar Már Guðmundsson, der blandt fortæller om den smukke digtsamling ’Til rette vedkommende’, som kredser om kærligheden, årstiderne, naturen og universet. I april gæster den populære musiker Benjamin Koppel biblioteket, her er det Koppels anmelderroste debutroman ’Annas sang’, som er omdrejningspunktet.

Alle arrangementer findes online på Holstebro Bibliotekers hjemmeside, hvor billetter kan bestilles online. Desuden er det naturligvis muligt at købe billetter ude på de lokale biblioteker.

Find arrangementer på www.holstebrobibliotek.dk

Kilde

Foto: ABW