NM-Erhverv Autoteknik ApS
Elkjærvej 108
7500 Holstebro
40495882/22775882
autoteknik@nm-erhverv.dk

Lokal service og reperation
NM-Erhverv Autoteknik kan tilbyde dig service og reparation af din bil – uanset om bilen er ældre eller nyere. Det sker altid til en konkurrencedygtig pris og efter alle bilfabrikanters specifikke foreskrifter – og der anvendes kun reservedele af samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken.

Værkstedet har eksisteret siden 2005 med samme dygtige mekaniker. Til dagligt drives værkstedet af den erfarne indehaver Nikolaj Vipula, som har ført værkstedet gennem en gennemgribende renovering og modernisering. Det betyder, at mekanikerne arbejder i et topmoderne værksted med de nyeste faciliteter og holder sig opdateret på den nyeste udvikling i branchen.

Unik og  gratis hente/bringeordning
NM-Erhverv Autoteknik kan tilbyde dig lokal service og reperation. Bor eller arbejder du i området, og får du brug for hjælp til bilen, henter NM-Erhverv Autoteknik din bil hos dig og bringer den tilbage igen efter service – uden omkostning for dig.

Og er du uden transport, mens bilen er til service eller reperation, stiller NM-Erhverv Autoteknik naturligvis også en lånebil til rådighed – ganske gratis.

Som noget helt særligt tilbyder NM-Erhverv Autoteknik billig Aircon-service, mens bilen er til reperation. For kun 395 kr. inkl. moms udfører mekanikeren et serviceeftersyn af bilens aircondition inkl. påfyldning af kølemiddel.

Medlem af Autoplus
NM-Erhverv Autoteknik er din garanti for et professionelt og sikkert håndværk på et moderne værksted med det bedste testudstyr. Som medlem af Autoplus følger medarbejderne hos NM-Erhverv Autoteknikbranchens kurser, og holder sig dermed løbende opdateret på den sidste nye teknologiske viden og kunnen.

Som dit Autoplus autoværksted kan vores sølvpartner NM-Erhverv Autoteknik naturligvis også tilbyde vejhjælp til en fordelagtig pris. Hvis uheldet er ude, kan du med Vejhælp til kun 34,- om måneden, få din bil fragtet til NM-Erhverv Autoteknik, hvor mekanikeren står klar til at hjælpe.

Drej ind til NM-Erhverv Autoteknik og få et godt tilbud på service!