Sand & O frisør
Steensgårdsvej 26
7500 Holstebro
Tlf: 21 29 35 36

Besøg Sand & O frisør på facebook

Bestil tid online

Sand & O frisør er en lille hjemmesalon i Holstebro Kommune, hvor der er lagt vægt på den hjemlige hygge, og hvor kunden altid er i centrum. Salonen finder du kun 5 minutters kørsel fra Holstebro, i et stille og roligt villakvarter i Nr. Felding. Alle hårplejeprodukterne er valgt med omhu, og med tanke på hvad der er bedst for kunden, bedst for frisøren og ikke mindst, hvad der er bedst for naturen.

Det hele fås til gode priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Frisørsalon med grøn profil
Visionen er klar: Det bedste fra naturen, bæredygtighed, ingen kunstige tilsætningsstoffer, god service, kunden i centrum OG til bæredygtige priser.

Udover klipning af hele familien, tilbydes:

  • Farvning
  • Toning
  • Striber i både stanniol og i hætte
  • Permanent
  • Håropsætning
  • Farve og retning af bryn og vipper
  • CND Shellac

Behandlinger og prisliste findes her

Solbrun hele året
Som noget nyt tilbyder salonen Spray Tan med de prisvindende produkter fra SiennaX, som udelukkende består af naturlige ingredienser.

Spray tan kan kun bookes via tlf: 21 29 35 36 eller via en besked på facebook.

Smertelindring
Vores sølvpartner Sand & O kan også tilbyde AcuNova behandlinger. Det er et nyt behandlingssystem, som betyder Ny Akupunktur, som virker ekstremt godt på smertepatienter samt blinde og svagtseende. Behandlingen kan have en effekt på bl.a. piskesmæld, slidgigt, migræne og meget mere.

Højeste antal stjerner på facebook
Facebook vælter frisørsalonen sig i positive anmeldelser og kommentarer, vi nævner i flæng…

”Tusind tak for en skøn klipning i dag. Som altid et job veludført. Og så gør det heller intet at se et skønt smilende ansigt og få så god en betjening. Kan varmt anbefales. Tina følte sig forkælet her: Sand & O Frisørsalon.”

“Her vil kunderne blive rigtig forkælet af en meget dygtig frisør som tilligemed er smilende og sød. Altid en fornøjelse at få ordnet hår af dig Stine.” – Inge-Lis

“Hos Stine bliver man altid betjent med et smil og er altid tilfreds når man går derfra. Hun leverer høj kvalitet til en pris alle kan betale.” – Maj-Britt