Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Anne Linnet – Jeg er jo lige her

23. februar 20:00

“Jeg Er Jo Lige Her” er titlen på Anne Linnets dundrende succesalbum fra 1988.

Det er i virkeligheden dét album, der satte en tyk streg under Annes status som superstjerne herhjemme og det var med til at definere Anne Linnets legendestatus på den rytmiske scene.

Albummet har solgt mere end 400.000 eksemplarer.

Det er nu 30 år siden albummet blev udgivet og Anne har derfor valgt at fejre begivenheden ved at spille udvalgte sommerkoncerter, og en større indendørs tour hen over denne vinter.
“Jeg Er Jo Lige Her” er et helt og aldeles ikonisk album, der indeholder en stor del af de sange, som eftertiden betegner som Anne Linnet klassikere.
Sange som Tusinde Stykker, Tabt Mit hjerte og Forårsdag er alle at finde på. “Jeg Er Jo Lige Her”- albummet.

Sammen med sit band tager Anne publikum med på en uforglemmelig rejse til dengang, man tabte sit hjerte på en forårsdag.

Inden forestillingen har du mulighed for at tilkøbe dig teaterbuffet:

Hvor du først kan se frem til 3 forskellige forretter anrettet på tallerken med lidt for enhver smag af både fisk, skaldyr og kød, nøje afstemt efter sæsonen og serveret med diverse grønt, dressing, nybagt brød og økologisk smør.

Herefter kan du glæde dig over hovedret fra buffet, hvor kokkene trancherer 2 – 3 forskellige stege, mens der derudover vil være frit valg af flere udgaver af varme kartofler, 3 forskellige salater varieret efter sæsonen, 2 specielle hjemmerørte dressinger, 2 varme saucer, krummer, knas, brød og smør.

Sidst, men ikke mindst, kan du nyde dessert buffet, hvor vi serverer 2 slags desserter, et udvalg af kager, is, mousse og frugt, samt et velassorterede ostebord med lokale såvel som udenlandske oste med passende tilbehør samt kiks.

Så kunne du godt tænke dig at høre noget af det bedste Anne Linnet har at byde på, så kan billetter købes her.

Del på de sociale medier

Detaljer

Dato:
23. februar
Tidspunkt:
20:00

Sted

Musikteatret Holstebro
Den Røde Plads 16
Holstebro, 7500
+ Google Maps
Del på de sociale medier