Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Balletskolens store, årlige forestilling

april 15 - april 16

Balletskolen i Holstebro indtager Musikteatret med årets store show.

Søndag den 15. april er der premiere på showet, hvor eleverne i 0.-6. klasse viser ”Alice i Eventyrland”, mens eleverne i 7.-10. klasse viser ”The Show must go on”. Showet gentages mandag den 16. april kl. 19.

Foto: ABW

”Alice i Eventyrland” bygger på Lewis Carrolls klassiker og fortæller historien om Alice, der falder i et kaninhul og møder en lang række sjove skabninger. Historien fortælles med humor og ikke mindst med dansetrin fra flere forskellige genrer: ballet, hip hop, standard-latin, contemporary m.m.

I forestillingen medvirker alle lidt mere end 100 elever i 0.-6. klasse og således både elever på Det Kongelige Teaters Balletskole og elever på Balletskolens danselinje.

”The Show must go on” byder på en kalejdoskopisk vifte af rockgruppen Queens imponerende repertoire, der fremføres live af et til lejligheden sammensat band bestående af tidligere og nuværende MGK-elever.

Balletskolens 50 ældste elever får her rig lejlighed til at demonstrere deres høje danseniveau inden for stilarterne contemporary, standard-latin, hip hop og show, og der er lagt op til en fest af de helt store. Hvad enten man er til Queen eller til dans, kan man roligt glæde sig. Og er man til begge dele, kan man næsten ikke ønske sig mere.

Detaljer

Start:
april 15
Slut:
april 16

Sted

Musikteatret Holstebro
Den Røde Plads 16
Holstebro, 7500
+ Google Map