Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bevæg dig i vand

februar 19 - marts 23

Et frivilligt tilbud om træning og velvære i bassinet skal bane vejen for et bedre helbred i hverdagen og arbejdslivet, skriver Holstebro Kommune i en pressemeddelelse.

I Ulfborg har de en nyrenoveret svømmehal, dygtige instruktører og ledige tider i dagtimerne. Kommunen har til gengæld kontakt med særlige målgrupper, som måske har lyst på mere bevægelse, men mangler det rigtige tilbud?

Derfor indgår Ulfborg IF Svømning nu i et nyt samarbejde med Holstebro Kommunes arbejdsmarkedsafdeling, sundhedsafdeling og sport- og fritidsafdeling om at få flere til at hoppe i bassinet.

Alle er velkomne på holdet, men samarbejdet understøtter især borgere på kanten af arbejdsmarkedet, voksne som har afsluttet et genoptræningsforløb eller andre som vil forebygge helbredsproblemer og blive bedre til at håndtere hverdagen eller et arbejdsliv.

Med “Bevægelse i vand” håber Ulfborg IF Svømning at motivere flere til at opleve idrætsforeningens aktiviteter i Vestjydsk Fritidscenter og give borgere, der normalt ikke er aktive, en god oplevelse med at bevæge sig.

Samarbejdet er også det første nye initiativ under visionsaftalen “Bevæg dig for livet”, som kommunen underskrev sammen med DGI og DIF for blot to uger siden.

De nye hold kører som forsøg i perioden mandag den 19. februar til fredag den 23. marts, og det er gratis at være med til den første tur i vandet. Herefter tilmelding på www.ulfborgif.dk/svommehold (50 kr. for de restende gange)

Tidspunkter for holdene uge 8-12 (d. 19.02.18-23.03.18):

Mandag kl. 8.30-9.20: Aqua punkt (skånsom træning)
Mandag kl. 9.30-10.20 + 10.30-11.20: Bevægelse i vand
Fredag kl. 11.00-11.50: Bevægelse i vand
Fredag kl. 13.00-13.50: Aqua punkt (skånsom træning)

Foto: ABW

Detaljer

Start:
februar 19
Slut:
marts 23

Sted

Vestjydsk Fritidscenter
Sportsvej 1
Ulfborg, 6990
+ Google Map
Telefon:
96 11 69 45
Hjemmeside:
http://www.vestjydskfritidscenter.dk/