Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Danseforestilling

marts 16 - marts 17

Forestillingen ”Se Byen Vertikalt” på Den Røde Plads i Holstebro vil vise, hvordan byens rum kan bruges på en ny og spændende måde, skriver Holstebro Kommune i en pressemeddelelse.

I weekenden 16. og 17. marts bliver Den Røde Plads i Holstebro transformeret til en stor dansescene, hvor publikum kan se byen i et helt nyt lys.

Foto: ABW

I ”Se Byen Vertikalt” skaber danserne og koregraferne Mette Møller Overgaard og Esther Wrobel et scenerum tæt på himlen, der sætter arkitekturen i svingninger. Scenegulvet er ikke på jorden, men på pladsens vægge og tage, hvor de to optrædende balancerer, går, danser og flyver.

Publikum bliver udstyret med høretelefoner, der afspiller speak og lyddesign af David Navndrup Black. Han har bl.a. brugt byens kirkeklokker og åens rislende vand som lydbillede. Speaken og elever fra Balletskolen Holstebro guider publikum rundt i forestillingen, så de oplever den på flere niveauer undervejs.

”Se Byen Vertikalt” er en del af LightLens Extended, der indgik i Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. Projektet er ledet af Dansehallerne og realiseres i samarbejde med Holstebro Kommune og Balletskolen Holstebro og med støtte fra Nordea-fonden. Hotel Royal Holstebro har givet husly under prøver og forestilling.

Det sker…
Fredag d. 16. marts kl. 16.30
Lørdag d. d. 17. marts kl. 10.00 eller kl. 12.30

Detaljer

Start:
marts 16
Slut:
marts 17

Sted

Den Røde Plads
Den Røde Plads
Holstebro, 7500
+ Google Map