Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

“Disney Sange”

27. september 2019 20:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 27. september 2019 at 20:00

”Disney Sange” bliver efterårets helt store sceneopsætning hos Lullebierne.

At Disneysange er populære, er der ingen tvivl om, både hos publikum, men så sandelig også hos Lullebierne og ikke mindre end 10 debutanter,

3 voksne og 7 børn, er med i den 40 mands store opsætning med ”Disney Sange”. Det skal nok blive både festligt og fornøjeligt, når de mange kostumer luftes på scenen på samme tid.

Også denne gang er der planlagt tre forestillinger. Som noget nyt, og mest af hensyn til børnefamilier, afvikles første forestilling om eftermiddagen søndag den 22. september. De to andre shows, onsdag den 25. og fredag den 27. september, er aftenshows med start klokken 20.

Der bliver nok at synge med på for både unge og gamle, når Lullebierne fremfører de populære, klassiske sange fra diverse Disneyfilm gennem mere end et halvt århundrede. Næsten alle sange synges på dansk, men der er enkelte, der gør sig bedst på originalsproget.

Lullebierne byder publikum velkommen til eventyrets scene, hvor drømme og fantasi får frit løb i et par hyggelige timer. Alt sammen i de sædvanlige festlige rammer, når Lullebierne fremfører deres shows

For billetkøb klik her.

Del på de sociale medier

Detaljer

Dato:
27. september 2019
Tidspunkt:
20:00

Sted

Biokuben
Bredgade 14
Ulfborg, 6990 Danmark
+ Google Maps
Del på de sociale medier