Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Efterårsferie på biblioteket

15. oktober 2018 - 19. oktober 2018

Eventyr-inspiration
Har du og familien overvejet at drage på tur og sammen opleve naturen på tæt hold, kan du få inspiration fra eventyrer og ekspeditionsleder Erik B. Jørgensen mandag den 15. oktober på Holstebro Bibliotek.

Vi kender ham fra tv-serien ’Korpset’ og fra hans arbejde ved Slædepatruljen Sirius og Jægerkorpset. Han har sammen med sin datter Karen rejst på 45 dages ekspeditioner rundt i Finland og Sverige.

Skal du med til Harry Potter Festival?
I efterårsferien kan I også drage på tur til Magiske Dage i Odense. Biblioteket laver igen i år en bustur til den populære festival, som tidligere var kendt som Harry Potter Festival.

Odense forvandles til et magisk univers, hvor udklædte børn og voksne kan opleve en levendegørelse af figurer og scenarier fra bøgernes verden.

Foto: ABW
Sprogbotten for de små
Bibliotekerne i Ulfborg, Vinderup og Holstebro har mange sjove ferieaktiviteter for hele familien.

De 5-årige kan opleve Sprogbotten, som er en lille robot, som børnene skal kode og samtidigt lege med bogstaver og sprog. Der er børneteater, Spilop Hop koncert med Michael Back, film og meget mere.

Bogsalg
Biblioteket har desuden været i gang med den store efterårsoprydning på hylderne og byder derfor også på stort bogsalg i efterårsferien.

Detaljer

Start:
15. oktober 2018
Slut:
19. oktober 2018

Sted

Holstebro Bibliotek
Kirkestræde 13
Holstebro, 7500 Danmark
+ Google Map
Telefon:
96116800
Hjemmeside:
https://www.holstebrobibliotek.dk/