Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Elsker dig for evigt

25. januar 2018

De helt store følelser er i spil i Susanne Biers film ”Elsker dig for evigt”. Det samme er de i Black Box Theatre & Dance Companys danseforestilling af samme navn, som havde urpremiere i Aarhus i november – og som nu endelig kommer til Holstebro.

– ”Elsker dig for evigt” har spillet for ni udsolgte huse med stående applaus i Musikhuset Aarhus, modtaget forrygende anmeldelser, og Det Kgl. Teater i København har allerede nu bestilt forestillingen til sin kommende sæson med ikke mindre end seks opførelser. Inden da skal den hjem til Holstebro og spille i Musikteatret den 25. januar, fortæller David Price, der er producer på forestillingen.

Omdrejningspunktet i forestillingen, som er co-produceret sammen med Musikhuset Aarhus, er Joachim, der er blevet lam efter en trafikulykke. På scenen opleves en blanding af den virkelighed og fantasi, som han oplever. Gennem dette perspektiv bliver publikum taget med på en rejse mellem barsk realisme, episk og absurd drømmeri.

– Forestillingen omhandler den belastning, en tragedie kan påføre sindet. Noget, der kan gøre én så svag, at magten til at gøre det rigtige og bevare håbet forsvinder. Men foruden skræk og afmagt er ”Elsker dig for evigt” også en forestilling fyldt af håb og en historie om en sart og smuk kærlighed, der vokser og overlever selv i det dybeste mørke, fortæller David Price.

Køb billetter her

Detaljer

Dato:
25. januar 2018

Sted

Musikteatret Holstebro
Den Røde Plads 16
Holstebro, 7500
+ Google Map