Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag om plantemad

januar 14 14:00 - 17:00

Kom til foredrag med Planterødderne, Dennis og Stig, der vil komme med forskellige perspektiver og indgangsvinkler til den plantebaserede kost – samlet i ét foredrag.

Dennis vil fortælle om sit vægttab på 50 kg ved hjælp af livsstilsændringer, hvor han fik øjnene op for den plantebaserede kost.

Stig vil med humor servere den videnskabelige litteratur omkring den plantebaserede kost og fortælle om et forsøg, han lavede på egen krop for at teste kostens indflydelse på tarmene.

I sin del af foredraget vil Dennis fortælle sin egen personlige historie om at gå fra at være tung, træt og overvægtig, til sund, frisk og aktiv. Dennis vil tage udgangspunkt i sin vægttabsrejse, hvor han på 3 år tabte 50 kg på egen hånd. Dennis fortæller, hvordan han fandt motivationen, fik mere selvværd, brød de gamle vaner og fik et nyt liv med plantebaseret kost og motion i centrum. Du vil få gode råd til at bryde vaner og til at opnå vægttab uden at gå på kompromis med balancen mellem det fysiske og mentale som skal være til stede ved et sundt vægttab.

Stigs del af foredraget vil være en fortælling om samspillet mellem vores fascinerende menneskekrop og tarmfloraen. Stig er sygeplejestuderende og under sit studie har han fordybet sig i den videnskabelige litteratur om sammenhængen mellem menneskets tarmflora, sygdomme og kost. Samtidig har han på egen krop undersøgt, hvordan en kostændring påvirkede hans tarmflora. Alt denne indsamlede viden er kogt ned til en times underholdende foredrag, hvor du vil få en forskningsbaseret forståelse af, hvordan du kan optimere dit helbred.

I pausen vil der blive serveret kaffe, the og snacks tilberedt af Café Gaia Art.

Praktisk info:
Tidspunkt: 14. januar kl. 14.00-17.00
Sted: Café Gaia-Art, Harrestrupvej 14, 7500 Holstebro.
Pris: 150 kr.
Tilmelding: Mobilepay 150 kr. til 22 92 55 52 (Stig Ladefoged). Skriv: ´Foredrag´
Der er 35 ledige pladser efter først-til-mølle-princippet.

Detaljer

Dato:
januar 14
Tidspunkt:
14:00 - 17:00

Sted

Cafe Gaia-Art
Harrestrupvej 14
Holstebro, 7500 Danmark
+ Google Map