Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Frisk fisk fra Vesterhavet

17. august 2019 10:30

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 10:30 on lørdag, repeating until 17. august 2019

Et besøg i den hyggelige fiskerby Thorsminde ved Vesterhavet bliver endnu bedre, hvis du tager forbi Den Røde Auktionshal en lørdag formiddag i juli eller august og køber frisk fisk fra Vesterhavet med hjem.

På de traditionsrige fiskeauktioner i Thorsminde kan du opleve det ægte fiskermiljø ved Vesterhavet og auktionen, hvor bud på fiskene flyver gennem luften. Det går hurtigt, så du skal være vågen, hvis du skal følge med!

Du er velkommen til at byde på de friskfangede fisk og købe lidt lækkert med hjem til aftensmaden, men det er også i orden bare at komme for stemningens og oplevelsens skyld.

Det varierer meget fra dag til dag, hvilke fisk der kommer på auktion. Man kan være heldig at få blandt andet rødspætter, tunger, pighvar, mørksej, lyssej, havkat, torsk, hummer og kulmule – stort set alt, man kan finde i Nordsøen – med hjem. I auktionshallen kan du også købe en platte med friskstegte fisk, øl og vand.

Fiskeauktionerne starter kl. 10.30 og finder sted alle lørdage fra 29. juni til 17. august 2019.

Hvis du ikke har fået nok af fisk efter auktionen, kan du besøge det hyggelige røgeri Nørgaard Fisk og Røgeri i Thorsminde. Begge har kølediske, der bugner af massevis af lækker frisk fisk fra Vesterhavet.

For mere information klik her.

Del på de sociale medier

Detaljer

Dato:
17. august 2019
Tidspunkt:
10:30

Sted

Den Røde Auktionshal
Havnevej, Thorsminde
Ulfborg, 6990 Danmark
+ Google Maps
Del på de sociale medier