Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gratis ernæringsrådgivning til dit kæledyr

15. februar - 16. februar

Kæmper din hund eller kat med småskavanker, kan det godt skyldes kosten. Ernæring kan nemlig påvirke alt fra pelsens glans til kroppens fordøjelse.

Hos Maxi Zoo Holstebro kan du i weekenden få personlig og gratis ernæringsrådgivning til din hund eller kat, så din pelsede ven igen kan komme til hægterne.

Selvom man er god til at forstå sine kæledyrs behov, kan det nogle gange være svært at finde roden til de småskavanker, som de render rundt med. Det skyldes ikke mindst, at det ikke altid er til at forstå, hvordan de små dyrekroppe hænger sammen. Kosten har en stor påvirkning på kæledyrs trivsel. Ikke blot fordi det fylder maven med god energi, men også fordi den kan påvirke alt fra hud og hår til dårlig ånde. I Maxi Zoo Holstebro kan du fredag og lørdag den 15.-16. februar få gratis og personlig ernæringsrådgivning til din hund eller kat.

Her vil butikkens dygtige personale tage et godt kig på din kæledægge og komme med et bud på, hvordan du kan skrue en god ernæring sammen. De vil desuden stå klar til at svare på spørgsmål om stort og småt.

Foruden det vil butikken disse dage også byde på gode rabatter på hunde- og kattefoder. Der vil altså være gode muligheder for at blive endnu klogere på din pelsede ven og komme småskavankerne til livs.

Den personlige ernæringsrådgivning er gratis og sker efter først til mølle-princippet, og så længe butikken har åbent.

For mere information klik her.

Del på de sociale medier

Detaljer

Start:
15. februar
Slut:
16. februar

Sted

Maxi Zoo
Lavhedevej 48
Holstebro, 7500 Danmark
+ Google Maps
Del på de sociale medier