Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

HiFi Klubben i Holstebro inviterer til gratis intimkoncert i mørke

13. november 2019 19:00 - 21:00

Kom med når HiFi Klubben i Holstebro inviterer til en gratis intimkoncert. Når synet fjernes, skærpes hørelsen og for at skabe en særligt intens oplevelse foregår koncerten i fuldstændigt mørke.

På gourmetrestauranter i europæiske storbyer kan gæsterne få åbnet sanserne helt op ved at spise i mørke. Måske kender du selv oplevelsen af, at alle lyde omkring dig virker kraftigere og står knivskarpt, hvis du går gennem en mørk skov sent om aftenen. Når én af sanserne fjernes, skærpes indtrykkene nemlig fra de resterende og oplevelserne intensiveres.

Netop for at finde ind til den helt intense lydoplevelse inviterer HiFi Klubben i Holstebro til ”Listen In The Dark” Her giver Azilda Kaputu en koncert i fuldstændigt mørke, hvor lyden er i centrum og fokus bliver 100 procent på musikken.

”Vi vil give publikum en særligt fokuseret oplevelse, hvor de kan give sig hen til musikken, der får den fulde opmærksomhed. Vi er simpelthen i stand til at lytte bedre og mere intenst, når der ikke er synsindtryk at forholde sig til. Helt konkret skruer vi ned for lyset og alle får en natmaske for øjnene, så de absolut intet kan se. Vi sørger også for, at alle mobiltelefoner er slukkede, så der ikke er forstyrrende elementer”, siger Sanne Ernst Christensen, der er ansvarlig for ”Listen In The Dark” hos HiFi Klubben.

Lyt som du gjorde engang
”Listen In The Dark” ligger i forlængelse af HiFi Klubbens kampagne: ”Listen Like You Never Grew Up”. Når man er barn, reagerer man helt spontant på musikken – man bruger fantasien, skråler med på sangene og hopper og danser rundt i stuen. Den umiddelbare spontanitet skal man ifølge HiFi Klubben også have lov til at udleve som voksen.

For mere information klik her.

Del på de sociale medier

Detaljer

Dato:
13. november 2019
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

HIFI KLUBBEN HOLSTEBRO
Struervej 61
Holstebro, 7500 Danmark
+ Google Maps
Del på de sociale medier