Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Informationsmøde om anlægsprojekter

april 23 14:00 - 16:30

Hvordan kommer min virksomhed til at handle med Holstebro Kommune? Hvordan får jeg mulighed for og adgang til at lave opgaver for Holstebro Kommune? Hvornår kommer det næste store projekt i udbud?

Foto: ABW

Disse spørgsmål får lokale virksomheder svar på, når Holstebro Kommune inviterer til informationsmøde om kommende anlægsprojekter, investering og indkøb mandag den 23. april 2018 under overskriften “Bliv leverandør til det offentlige”.

Holstebro Kommune er potentielt en stor kunde for kommunens lokale virksomheder, men kommunen er en anderledes kunde i forhold til private kunder.

– Målet er at give vores virksomheder en fremstrakt hånd, så det bliver nemmere at komme i dialog med Holstebro Kommune og blive leverandør, fortæller erhvervschef i Holstebro Kommune, Susanne Toftegaard Hansen.

På mødet vil virksomhederne få en indføring i de kommende store byggeprojekter i Holstebro Kommune og anlægsbudgettet. Afdelingen for Byggeri og Ejendomme vil præsentere, hvordan afdelingen arbejder med udbud, og hvordan håndværkere kommer i betragtning til mindre serviceopgaver og store udbud. Endelig vil Indkøbsafdelingen give et indblik i kommende udbud på indkøbsfronten, og hvordan en udbudsproces forløber.

– Der er under mødet lagt stor vægt på tid til dialog. Vi møder mange spørgsmål omkring det at handle med Holstebro Kommune, og mødet den 23. april er en mulighed for at stille spørgsmål. Man er naturligvis også altid velkommen til at bruge telefonen og aftale et individuelt møde, siger Susanne Toftegaard Hansen.

Før mødet vil der være et separat oplæg omkring regler ift. brandsikring, og efter mødet et oplæg omkring www.bygogmiljø.dk for at klæde virksomhederne på til at bruge online systemet. Begge oplæg gennemføres af medarbejdere i afdelingen for Byggeri og Ejendomme, som vil stille deres viden og kompetencer til rådighed for egnens lokale virksomheder.

Mødet er åbent for alle virksomheder, der ønsker at handle med Holstebro Kommune.

Mødet finder sted mandag den 23. april 2018, kl. 14.00 – 16.30 i Nupark, Holstebro. Tilmelding via STARTVÆKST Holstebros hjemmeside.

Detaljer

Dato:
april 23
Tidspunkt:
14:00 - 16:30

Sted

Nupark
Nupark 51
Holstebro, 7500
+ Google Map