Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Laboratory Spirit – 2. Internationalt NTL Teaterfestivalmøde

29. januar - 2. februar

Siden 1990erne har Nordisk Teaterlaboratorium/Odin Teatret været vært, samt ansvarlig for forskellige internationale teaterfestivaler. Blandt andre den tilbagevendende Odin Week Festival, som præsenterer de forskellige aspekter af Odin Teatret’s værk, samt Transit Festival der er dedikeret til kvindernes arbejde i teater.

Nu skal NTL Theatre Festival afholdes på Odin Teatret, med workshops, demonstrationer af arbejde, work-in-progress, forestillinger og et symposium. NTL-festivalen vil præsentere værker af nogle af de kunstnere og grupper, der udgør den autonome og forbundne konstellation af faste NTL- og co-produktioner. Den anden NTL-festival er åben for 25 deltagere, som kan følge hele programmet og dele tid og erfaring med de NTL-residente kunstnere.

Nordisk Teaterlaboratoriums (NTL) egne og samproduktioner udgør miljøet for en yngre generation, der er vokset fra frøene, der er sået i vinden af Odin Teatret. De forstår teater ikke kun som forestillinger i et traditionelt rum, men som research, pædagogik, kulturelt interaktivt incitament, netværk og stedspecifikke begivenheder, der involverer forskellige kunstneriske sprog, billeder, krop, musik og sang som et middel til at skabe udveksling og som en katalysator til kontakter, relationer og samarbejde inden for det sociale/kulturelle “kludetæppe” i samfundet.

Festivalen er en lejlighed til at dele NTL-aktiviteter, både i selve NTL-miljøet og med interesserede deltagere og tilskuere. Den tilbyder fem dage med intens mangfoldighed farvet af det fælles ønske om at lære af hinanden. Målet er, at opdage og diskutere strategier for at give inspiration og mening til den mangefacetterede forståelse af, hvad teater er for de mange der laver det, såvel som for tilskuerne. Uden at glemme behovet for at tage stilling til det samfund, man er en del af.

For mere information klik her.

Del på de sociale medier

Detaljer

Start:
29. januar
Slut:
2. februar

Sted

Odin Teatret
Særkærparken 144
Holstebro, 7500
+ Google Maps
Del på de sociale medier